Zgjedhës ngjyrash nga imazhi & Zgjedhës ngjyrash Hex nga imazhi

Përdorni këtë mjet në internet për të zbuluar se cilat janë ngjyrat në figurë. Do të njihni të dhënat e figurës së ngjyrave në formën e tabelave RGB, Hex (Hexadecimal) dhe Name Name.

Ky mjet është shumë i dobishëm nëse nuk e dini llojin e ngjyrave në imazh. Për shembull, ju do të pikturoni shtëpinë, por nuk e dini llojin e kombinimit të ngjyrave dhe ngjyrave, mund ta përdorni gjithashtu për rroba, flokë etj.

Për ta përdorur atë, ngarkoni imazhin tuaj dhe emërojeni atë sipas emrit të figurës suaj dhe pastaj Dorëzoni.

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This graphic has 20 dominated colors, which include Chinaberry, Stegadon Scale Green, Tea Time, Steel, Rhapsody In Blue, Surf Rider, Hawaiian Surf, Tin, Explore Blue, Bachelor Button, Swing Sage, Frills, Presumption, Squid Ink Powder, Mediterranean Sea, Black Cat, Thamar Black, Camel Hide, Mint Macaron, Vivid Cerulean. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for :

ColorHexRGBName
#484860rgb (72, 72, 96)Chinaberry
#004860rgb (0, 72, 96)Stegadon Scale Green
#d8c0c0rgb (216, 192, 192)Tea Time
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#003048rgb (0, 48, 72)Rhapsody In Blue
#0090c0rgb (0, 144, 192)Surf Rider
#0078a8rgb (0, 120, 168)Hawaiian Surf
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#30a8c0rgb (48, 168, 192)Explore Blue
#48c0d8rgb (72, 192, 216)Bachelor Button
#c0c0a8rgb (192, 192, 168)Swing Sage
#90a8c0rgb (144, 168, 192)Frills
#606078rgb (96, 96, 120)Presumption
#001830rgb (0, 24, 48)Squid Ink Powder
#1890a8rgb (24, 144, 168)Mediterranean Sea
#303030rgb (48, 48, 48)Black Cat
#181818rgb (24, 24, 24)Thamar Black
#c0a890rgb (192, 168, 144)Camel Hide
#a8f0f0rgb (168, 240, 240)Mint Macaron
#00a8f0rgb (0, 168, 240)Vivid Cerulean